Dobrodošli u Lako Lighting

Naša priča sa rasvjetom je počela 1999. godine, kada smo počeli da proizvodimo rasvjetne djelove za vodećeg proizvođača na Poljskom tržištu. LAKO brend je stvoren 2009. godine i od tada se neprestano razvija i postiže međunarodni uspjeh. U Laku, podsjećamo se na naše korjene i našu istoriju, svaki dan. Ponosni smo ko smo i šta radimo. Najznačajniji su ljudi koje susrijećemo na putu, oni nam omogućavaju da pišemo ovu priču: arhitekte, kreatori naših svetiljki, inženjeri, dizajneri, tehnolozi, cijela grupa fantastičnih ljudi. Svaki projekat ima svoj identitet, svoje jedinstvene karakteristike i detalje.

Najbolji način da prodate svoj proizvod

Razumjeti značaj rasvjete, zaljubiti se u ideju rasvjete u enterijeru + prenijeti osjećaj da se i drugi zaljube u ovu ideju.

KVALITET

  • Naša proizvodnja je u objektu površine 20.000m2 i dalje se razvijamo. Svakog dana naši konstruktori i inžinjeri tragaju za novim tehnologijama i inovativnim rješenjima kada je rasvjeta u pitanju, kao i materijali i ušteda energije.

O LAKO-u

  • LAKO je porodična kompanija (kako smo rekli, trenutno upravljaju tri generacije) od duboko ukorijenjenih zanatskih tradicija. Proizvodnja rasvjete je naša strast. Naša strategija uključuje stalne investicije, razvoj i poboljšanje mašina, uvođenje najinovativnije precizne tehnologije, kao i efikasna i uštede energije rješenja. Osim toga, naša kompanija daje značajnu vrijednost na dizajnu proizvoda koji savršeno odgovaraju najnovijim tendencijama na tržištu osvjetljenja. Naša posvećenost, entuzijazam prema novim izazovima, kao i trajnost visokog kvaliteta naših proizvoda nam je omogućilo da dobijemo priznanja ne samo na poljskom već i na inostranim tržištima.
    U LAKO-u smo svjesni koliko važnu ulogu rasvjeta zauzima u arhitekturi. Mi znamo kako dobro osmišljeno osvetljenje utiče na udobnost rada i kako spektakularni efekti mogu se postiže vješta igra svjetlosti i sijenke.

Zašto odabrati nas

Dizajn

Sami pomen dizajna je veoma važan za nas. Naše lampe su u više navrata nagradjene medjunarodnim nagradama za Dizajn. Saradjujemo sa arhitektama i dizajnerima iz cijelog svijeta, zbog čega naši proizvodni konstantno dobijaju na vrijednosti i originalnosti.

Izdvojili smo sledeće kataloge za vas:

Moderna rasvjeta Tehnička rasvjeta

Za sva dodatna pitanja, kontaktirajte nas.

Naše Realizacije

Svaka od njih je jedinstvena, jer je uvjek individualna, prilagođena konceptu.

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

Promo Video

Kontaktirajte Nas

Za sva pitanja i nedoumice stojimo vam na raspolaganju.